Nieuws

Donderdag 26 oktober, de eerste bijeenkomst met verontruste bewoners van Wezep

  • 26 oktober 2017
  • Author: Marcel
  • Aantal maal bekeken: 1569
  • 0 Comments

Vandaag, donderdag 26 oktober, de eerste bijeenkomst met verontruste bewoners van Wezep.

In de Brinkhof kwamen een 18 tal verontruste Wezepers bij elkaar om te brainstormen wat ze nog kunnen doen aan de lage vliegroutes over het dorp.  Henri van het Ende, Jacco Evink en Marcel van Beuzekom hebben al wat internet acties op touw gezet maar nu was de aftrap van wat meer gecoördineerde acties.   

Zo is er is al een Twitteractie "HoogoverWezep" en een facebook  pagina: "Wezep vindt Lelystad OK, lage vliegroutes NEE!" opgestart. Ook is heel Wezep inmiddels geflyerd en is er een Website http://hoogoverwezep.nl opgestart. 

De gemeente ondersteund en faciliteert de acties door het leveren van een gemeente ambtenaar. Gertwin Visscher zette een brainstorm aktie op om te komen tot wat sterke en snel uit te voeren acties. Middels een spelachtige methode werden een paar goede acties uitgekozen. Een evenement om veel lawaai te maken werd verkozen tot "topidee"    De indiener werd uitvoerig geïnterviewd door TV Gelderland. 

Er werden een aantal werkgroepen gevormd en binnenkort kan Wezep en omstreken een aantal oproepen om mee te doen verwachten. 

Hier een kort filmpje van de bijeenkomst

Print
Categories: Algemeen
Tags:

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Volg ons op social media