Nieuws

Wezep Blijf Wakker!

Stuur voor 25 februari 2021 uw Zienswijze in over het Ontwerp Voorkeursbeslissing Luchtruimherziening

  • 21 februari 2021
  • Author: Marjolein .
  • Aantal maal bekeken: 54398
  • 0 Comments
Wezep Blijf Wakker!

Waakzaamheid blijft geboden
Even waren we opgelucht; de beslissing om Lelystad Airport te openen wordt overgelaten aan het volgende kabinet. Gelukkig maar ook helaas zijn we er voldoende van doordrongen dat waakzaamheid geboden is. Het ministerie van IenW blijft nieuwe plannen lanceren, in de hoop dat geen haan ernaar kraait.

Er is niets verbeterd
Met een demissionair kabinet, vlak voor de verkiezingen, ziet het ministerie van IenW haar kans schoon om ons op te zadelen met voldongen feiten. De minister doet intussen allerlei loze beloften en spiegelt de Kamer voor dat alle problemen van de baan zijn met de nieuwe plannen. Maar het zijn geen nieuwe plannen. Er is niets verbeterd en alle achterhaalde scenario’s van de groei van de luchtvaart, laagvliegroutes etc. staan nog onverkort in de “nieuwe plannen”.

Maak bezwaar!
Opnieuw vragen wij daarom aan alle mensen uit onze omgeving: maak bezwaar! Dien een zienswijze in! Vanuit de Samenwerkende Actiegroepen Tegen Laagvliegen (SATL) hebben we weer voorbeeld brieven gemaakt, die je naar eigen smaak kunt aanpassen.

Kijk hier voor onze voorbeeld-brief.
Kijk hier voor meer informatie en ook andere voorbeeldbrieven
Als je geen voorbeeld nodig hebt, kun je ook zelf je brief schrijven en rechtstreeks naar de website om je brief te uploaden: deze link kom je op de site van de overheid.

Print
Categories: Algemeen
Tags:

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Volg ons op social media