Nieuws

Wezep/Hattemerbroek geeft massaal gehoor aan indienen internetconsultatie.

  • 2 november 2017
  • Author: Marcel
  • Aantal maal bekeken: 9935
  • 0 Comments

Wezep, een dorp in het noordelijke deel van de Veluw (GLD) komt massaal in verzet. Nadat bekend werd dat Wezep en Hattemerbroek, 2 dorpen die tegen elkaar grenzen met ongeveer 14.000 inwoners zwaar getroffen wordt door de huidige plannen met betrekking tot de lage vliegroutes van Lelystad Airport.
Vanuit een burgerinitiatief ontstond de actiegroep HoogoverWezep. Door het opzetten van diverse acties waarbij inwoners bekend gemaakt werden met de nadelige gevolgen is Wezep wakker geschud.
HoogoverWezep riep haar mede-inwoners op een tegengeluid te geven door het indienen van de internetconsultatie. Hier is massaal op gereageerd. Bijna 600 inwoners uit Wezep en Hattemerbroek hebben de internetconsultatie openbaar ingediend. Met een totaal van ongeveer 3200 openbare internetconsultaties heeft Wezep/Hattemerbroek hierin dus een groot aandeel!

HoogoverWezep heeft met hulp van burgers ongeveer 200 mensen kunnen ondersteunen.
Wij, van HoogoverWezep willen jullie bedanken voor deze geweldige support!

Wezep geeft hiermee een duidelijk signaal en we verwachten van het ministerie dat ze met ons, gedupeerde inwoners in gesprek gaan. HoogoverWezep blijft de situatie in de gaten houden en komen met verdere acties, mocht dit nodig zijn.

U kunt de ingediende reacties op de internetconsultatie hier teruglezen

Print
Categories: Algemeen
Tags:

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Volg ons op social media